Ny Ankomst Rubrik

Earrings

Beautiful Silver White Quartz Cubic Zirconia Round Earrings

Earrings

Elegant Sterling Silver Lapis Cabushion Round Earrings

Ring

Silver 18K Gold Rainbow Moonstone Rose Quartz Trillion Ring

Earrings

925 Silver White Turquoise Cultured Checker Round Earrings

Earrings

Sterling Silver White & Blue Sapphire Cut Round Earrings

Earrings

Elegant Sterling Silver Green Onyx Briolette Pear Earrings

Ring

Impressive Silver 18K Gold Ethiopian Opal Cushion Square Ring

Necklace

Exquisite Elegance: Sterling Silver White Necklace

Mest solgte overskrift

Ring

Beautiful Sparkling Round White Topaz Sterling Silver Ring

Ring

Elegant Sterling Silver White Topaz Cut Round Ring

Ring

Striking Sterling Silver White Amethyst Cut Heart Ring

Ring

Stunning Piece Of Jewelry: Sterling Silver White Ring

Ring

Shine: Flaunt This Alluring Sterling Silver White Ring

Ring

Spectacular18k Gold Sterling Silver Ring Perfect Combination

Ring

Lavish White Silver Ring Perfect For A Special Occasion

Ring

Sterling Silver White Ring Statement With This Ravishing

Diamond smykker producent

DWS Jewellery er en ny æra privatejet selskab oprettet i 2004. I dag, DWS er ​​en af ​​Indiens hoved og bedst kendte smykker beslutningstagere. Vi tilbyder et komplet omfang guld og solv ringe, tilbehør, arm ornamenter, bojler og vedhæng, sæt med juveler og forskellige værdifulde sten, herunder rubin, safir, og smaragd. DWS har bygget sin berygtet pa fire grundpiller i kvalitet: stil, kvalitet, innovation, og Price.

Vi har tillid til, at smykker er frem for alt andet en design ting. Aktuelle design mønstre pavirke en dames hjem stil, og det er af hovedstol betydning for pionerer i dekorative erhvervslivet at holde ved siden af ​​hinanden pa disse tendenser. Vi sætter stor agtelse sin evne til at fortolke de seneste artikulationer af stil, forenet med fremragende konfiguration standarder, i sine bijouteri ophobninger. Vi beskæftiger i den mest moderne mode smykker sa de opfylder standarderne for vores kunder. I mellemtiden har vi oprettet hvad har faet til at være kendt som en bemærkelsesværdig indisk stil, konsolidere det bedste af verdens konfiguration til at gore en umiskendelig look, der star helt alene lovligt.

DWS er ​​en demonstration af vores procedure, og stot ansvar for kvalitet. I alle dele af vores forretning, kvalitetskontrol er en vedvarende kerne interesse. Til sidst, er det vores kunder, der styrer niveauet af vores handværk, og hvis vedvarende info og input vi agtelse mest. Vores gemstone smykker er vores varemærke.

I hvert kapacitet inde i vores organisation, vi bestræbe sig pa at lede og til at modtage den bedste praksis i branchen. Vi konsekvent skabe og udvikle gennem vores særlige spekulation, at give vores medarbejdere de instrumenter og den forberedelse, der vil sætte dem i stand til at tage del i organisationens fremgang. Til sidst, vores slægt beslutter vores evne til at lykkes.