Diamond smykker producent

DWS Jewellery er en ny æra privatejet selskab oprettet i 2004. I dag, DWS er ​​en af ​​Indiens hoved og bedst kendte smykker beslutningstagere. Vi tilbyder et komplet omfang guld og solv ringe, tilbehør, arm ornamenter, bojler og vedhæng, sæt med juveler og forskellige værdifulde sten, herunder rubin, safir, og smaragd. DWS har bygget sin berygtet pa fire grundpiller i kvalitet: stil, kvalitet, innovation, og Price.

Vi har tillid til, at smykker er frem for alt andet en design ting. Aktuelle design mønstre pavirke en dames hjem stil, og det er af hovedstol betydning for pionerer i dekorative erhvervslivet at holde ved siden af ​​hinanden pa disse tendenser. Vi sætter stor agtelse sin evne til at fortolke de seneste artikulationer af stil, forenet med fremragende konfiguration standarder, i sine bijouteri ophobninger. Vi beskæftiger i den mest moderne mode smykker sa de opfylder standarderne for vores kunder. I mellemtiden har vi oprettet hvad har faet til at være kendt som en bemærkelsesværdig indisk stil, konsolidere det bedste af verdens konfiguration til at gore en umiskendelig look, der star helt alene lovligt.

DWS er ​​en demonstration af vores procedure, og stot ansvar for kvalitet. I alle dele af vores forretning, kvalitetskontrol er en vedvarende kerne interesse. Til sidst, er det vores kunder, der styrer niveauet af vores handværk, og hvis vedvarende info og input vi agtelse mest. Vores gemstone smykker er vores varemærke.

I hvert kapacitet inde i vores organisation, vi bestræbe sig pa at lede og til at modtage den bedste praksis i branchen. Vi konsekvent skabe og udvikle gennem vores særlige spekulation, at give vores medarbejdere de instrumenter og den forberedelse, der vil sætte dem i stand til at tage del i organisationens fremgang. Til sidst, vores slægt beslutter vores evne til at lykkes.